DOPIS PREMA UPRAVI ELEKTROPRIVREDE BIH
Re: DOPIS PREMA UPRAVI ELEKTROPRIVREDE BIH
nisu svi pisali broj dionica, ali moglo bi se reći da je oko stotinjak hiljada
Pa dovoljno bi bilo za top 10 vlasnika.
Lajk.
Lajk.
ja sam poslao pismo preko poste
ali vjerujem da namanje imam dionica od vas
xxx i to ispod 500
ali vjerujem da namanje imam dionica od vas
xxx i to ispod 500
Iza toga stoji imovina vrijedna bar 50.000 maraka.
Kome je to malo?
Kome je to malo?
Poslao na onu ured,, i na ovu adresu dioni;ara.nisam ganjao slovne greške,ali razumjet će,ako ih uopće bude zanimalo!Ako ne reagiraju uskoro,fatamo se medija i čekamo skupštinu!
Pozdrav svima. Pozdravljam i podrzavam inicijativu. Nisam se na vrijeme registrovao, ali mozete racunati i na moju podrsku u svim narednim aktivnostima. Lp
Dobro. Ako odgovore, odgovor ćemo postaviti i ovdje.
Ako ne, onda nam ostaje skupština dioničara.
Onda možemo doći pola sata ili sat ranije, pošto će doći i predstavnik Jadran kapitala možemo uskladiti stavove i generalno naredne korake, ako se već na skupštini dioničara direktor ne oglasi po pitanju inicijative ostalih suvlasnika firme. Biće sasvim dovoljno materijala za raspravu na samoj skupštini dioničara ali i nakon toga.
Ako ne, onda nam ostaje skupština dioničara.
Onda možemo doći pola sata ili sat ranije, pošto će doći i predstavnik Jadran kapitala možemo uskladiti stavove i generalno naredne korake, ako se već na skupštini dioničara direktor ne oglasi po pitanju inicijative ostalih suvlasnika firme. Biće sasvim dovoljno materijala za raspravu na samoj skupštini dioničara ali i nakon toga.
Poslao i ja na obe adrese, tek sad.
Da ih podsjetim.
Da ih podsjetim.
-
Vjerovatno bismo na skupštini trebali glasati protiv plana poslovanja ili protiv neke druge odluke za koju smatramo da nam preko nje većinski dioničar kao malim dioničarima nanosi štetu i da to uđe u izvještaj sa skupštine. Tek tada bi trebalo da se stvaraju pretpostavke za tužbu. Mislim da tu slavuj ima iskustva iz Bosnalijeka, pa bi nam on mogao možda malo ovo pojasniti...
Ima smisla ovo što buranija govori.